sobota 26. októbra 2013

Prečo potrebujeme Lubitsa Styling?

Dnes bol úžasný deň. A o radosť sa treba podeliť, takže v Lubitsa Styling sa na podnet viacerých sledovateľov rozhodoli napísať článok v prvej osobe a to osobe jeho zakladateľky.

Takže píšem...
To, že som stihla pred ranným cappuccinom navariť a oprať nie je podstatné, ale prečo sa nepochváliť, keď mám tú príležitosť;) 
10.30 Fashion LIVE Talk (o projekte viac TU) a potom rýchla zmena fashion outfitu za outfit na špeciálnu príležitosť a to na Mozartovo Requiem v bratislavskej katedrále.
Okrem fantastického sluchového zážitku som zažila aj neskutočný vizuálny zážitok. Rovno predo mnou sa usadila štvorica "odpovedí" na otázku: Prečo potrebujeme na Slovensku Lubitsa Styling?
Odpoveď je na fotkách (samotný foťák sa rozhodol fotiť rozmazane v domnení, že zachráni reputáciu mladého muža, ale ja tú fotku aj napriek nízkej kvalite publikujem).



Vďaka bohu Slováci chodia na koncerty, do divadla, na vernisáže... ale AKO?
S hrôzou zisťujem, že aj staršie generácie vypúšťajú z hlavy svoju výchovu a zabúdajú na fakt, že my, ako diváci máme jedinú šancu ako vzdať úctu autorovi a účinkujúcim, a tou je naše OBLEČENIE.