piatok 26. februára 2016

Najväčší trend v office?

Jedným z princípov, ktorému učíme našich klientov je princíp aktuálnosti. Sledovať na trhu dostupné produkty z módneho priemyslu môže byť prínosné aj pre tých, ktorí preferujú starostlivosť o svoje verbálne komunikačné schopnosti nad starostlivosťou o tie neverbálne. 

Práve to je prípad tenisiek, ktoré sú vo firmách na Slovensku vnímané ako neadekvátny typ obuvi v rámci predpísaného firemného dress code.

Biznis casual dress code pritom už niekoľko sezón dozadu akceptoval istú typológiu tenisiek, ktoré nazývame pojmom formálne tenisky. S omeškaním sa teda už aj slovenský trh hemží týmto druhom obuvi a nastávajúca letná sezóna si preto vyžaduje od zamestnávateľov a manažérov znalosť korektne posudzovať výber obuvi svojich zamestnancov

Akceptovať trend formálnych tenisiek v office s biznis casual dress code znamená dovoliť zamestnancom pohodlie, za ktoré v minulosti bojovali a pritom nestratiť nič z formálneho čistého looku zamestnanca. 

Formálne tenisky sú výbornou alternatívou pre dámy aj pánov bez ohľadu na vek. Kombinujte ich s formálnym oblečením, čím docielite presný význam pojmu biznis casual.   

Mimochodom, aj Victoria Beckham, ktorá hlásala, že na nízkej podrážke nedokáže rozmýšľať, dnes nosí formálne tenisky. Stárne, nohy bolia a dámy vo vyššom veku si z nej naozaj môžu brať príklad.  


Ako formálne tenisky vyzerajú a kde ich kúpite?
Zara ponúka v sesóne S/S 2016 obrovský výber pánskych aj dámskych formálnych tenisiek. Stačí si ich napozerať a podobné strihy a materiály nájdete v takmer ktorejkoľvek obuvi.

Obrovským plusom basic formálnych tenisiek je ich unisex vzhľad. Vďaka tomu už neexistuje číselná diskriminácia dám, ktoré potrebujú čísla nad 41 a pánov, ktorí potrebujú čísla pod 41.    


Adidas

Adidas 


ECCO


ECCO

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA