piatok 15. júla 2016

Módny kalendár: Boho & Kabelky

Krajky, kvety, koža, ľahučké sandále, vintage prívesky, rozcuchané vlasy, sloboda... boho sa skrátka nedá nemilovať. Je to štýl, v ktorom si ruky podávajú hravá módamaximálna pohodlnosť. Rovnako ako za každým dokonalým lookom, aj za tým boho dá záverečnú bodku vhodne zvolená kabelka. Keďže tento štýl obľubuje farebné a vzorované kúsky, nájsť tú správnu sa môže zdať na prvý pohľad ako výzva. Ak máte obavy, aby toho všetkého už nebolo priveľa, skúste zvoliť jednoduchšiu variantu v štýle jazdeckej brašne alebo jednofarebnú kabelku v tvare mešca.



Tie odvážnejšie môžu trendový boho outfit doplniť zdobenejším kúskom. Kombinovať viaceré vzory síce nie je jednoduché, no práve pri tomto štýle si môžte dovoliť vystúpiť zo svojej zóny komfortu. Ďalším must have v šatníku každej bohémky je batoh, ktorý je nie len skvelým doplnkom, ale tiež spĺňa funkciu praktického pomocníka.


Páči sa vám tento štýl, ale divoké kombinácie nie sú nič pre vás? Práve kabelka je kúskom, ktorý do vášho outfitu môže vniesť nádych boho. Stačí si len dobre vybrať a máte istotu, že ani v obyčajných džínsoch a bielej blúzke vás na ulici nikto neprehliadne.


autor: Petra, zdroj: pinterest, polyvore