utorok 16. augusta 2016

Módny kalendár: Grunge & Kabelky

Nevyhnutnou súčasťou dámskeho outfitu je kabelka. Tá spĺňa funkciu doplnku a zároveň aj nosiča našich malých „pokladov“. Dokáže vyzdvihnúť charakter každého štýlu, preto je dôležité vedieť si vybrať tú správnu. Aj medzi nimi má grunge zopár basic kúskov, ktorými určite nič nepokazíte.

Tým najzákladnejším a zároveň najpraktickejším je čierny kožený batoh. Je to klasika, ktorú by mala vlastniť každá grungerka a pri tomto štýle sa hodí naozaj ku každému outfitu. Ak si pohodlnosť batohu zamilujete, môžete svoj šatník obohatiť aj o jeho denimový variant, ktorý je pri dotváraní grunge looku taktiež výbornou voľbou.


Ak batohy nie sú nič pre vás, ideálnou voľbou je tiež čierna alebo hnedá kožená taška s dlhým remienkom. Grunge je predsa veľmi pohodlný štýl a k tomu určite nepatria žiadne listovky či kabelky s krátkymi rúčkami, ktoré musíme po celý čas držať v rukách.  



A pre tie najodvážnejšie je tu ešte jeden extravagantnejší kúsok - ľadvinka, nazývaná aj fanny pack. Aj keď bola kedysi považovaná za vrchol nevkusu, dnes hlási svoj veľký návrat na módnu scénu. Je veľmi praktická, originálna a neprehliadnuteľná, dôležité však je vhodne si vybrať a vedieť ju nosiť. 


autor: Petra, zdroj: pinterest , polyvore